Binnenkijker

In februari 2015 werd ik benaderd door Souraya of ik in aanmerking zou willen komen voor een binnenkijker voor de Flair. Ja, natuurlijk, gaaf! Ons huis in de flair…………………gewoon ons huis! Ik ben gek op woonbladen en binnenkijkers, als ik de Flair krijg is het eerste wat ik bekijk de binnenkijkers.

Souraya Hassan fotografeert binnenkijkers voor verschillende bladen waaronder de Flair en VTwonen. De meeste mensen kennen haar van Binti Home. Binti Home is een studio voor interieurontwerp, styling en interieurfotografie.

Ik mailde Souraya meteen terug met wat snapshots van ons interieur. Deze foto’s ging ze dan overleggen met de redactie om te kijken of ons ze ons huis kon gaan fotograferen. Echt waar, wat vond ik dit spannend haha! En wachten is helemaal niet mijn sterkte punt! Het duurde even voordat ik het verlossende mailtje kreeg van Souraya. De Flair vond ons huis geschikt voor een binnenkijker. Ik was door het dolle heen! Gewoon ons huis die in de Flair zou komen, diezelfde Flair waar ik zelf elke week door heen blader… Niet te geloven. Onze binnenkijker zou dan eind zomer gepubliceerd worden. YEAH!

10 Juli, toevallig op mijn verjaardag, kwam Soraya met haar camera ons huis fotograferen! Donderdagmiddag vrij genomen, want het hele huis moest natuurlijk onderhanden genomen worden! Elke hoekje wilde ik schoon en perfect hebben. Vrijdagochtend gebak halen, want wie jarig is trakteert heb ik altijd geleerd! Ik was niet helemaal tevreden over mijn bloemen. Ik wist dat de binnenkijker in week 40 gepubliceerd zou worden en wilde rekening houden met het seizoen, dus weer nieuwe bloemen gehaald natuurlijk. Ik kan je zeggen, ik was best zenuwachtig. Maar het was een top dag en heel erg gezellig!

IMG_9187

Na enkele weken kreeg ik de foto’s te zien, super vond ik de foto’s! Daarna had ik een telefonische interview met Flair, ze wilden echt alles van me weten. Hartstikke leuk!

En na lang wachten was het zover, week 40, dinsdag 29 september. JA, vandaag zou de nieuwe flair via de post komen, met onze binnenkijker er in! Toen ik om 17.15 uur thuis kwam, rende ik het huis in en gelukkig lag daar de Flair op tafel! Apetrots keken we samen (mijn vriend en ik) naar onze binnenkijker! Het is toch een droom die uitgekomen is voor me!

Die week kocht ik nog twee extra exemplaren van de Flair! Ik bewaar al m’n tijdschriften, maar je zal net zien dat ik diegene kwijtraak waar ik zelf insta! Gelukkig heb ik nu in ieder geval nog 2 reserve achter de hand.

FullSizeRender (4)

FullSizeRender (5)

FullSizeRender (10)

FullSizeRender (6)

FullSizeRender (9)

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sandra schreef:

  Zo leuk! En wat een mooi kadootje op je verjaardag. 🙂

  Leuk om te lezen weer

  X. ❤️

  Like

 2. Miriam schreef:

  Wat leuk om te lezen! Mooie foto’s.
  X

  Like

 3. soohme schreef:

  Jaaah wooowie natuurlijk té gek in de flair!
  Enne wat een superrr mooie reportage..heb t weer met plezier gelezen..prachtige foto’s!
  Enne zoooo verdiend..wantte je hebt een mooooi huisje💛

  Dikke💋 Sharita

  Like

 4. Romina schreef:

  Echt super gaaf geworden! Ik vind deze binnenkijker extra leuk omdat ik je soort van ‘ken’ via IG. Leuk dat sommige hoekjes nu net anders gefotografeerd zijn, nu heb ik nog meer een beeld van jullie mooie huisje! Gefeliciteerd! En leuk dat je met de bloemen rekening wilde houden met het seizoen 😄

  Like

 5. Daisy schreef:

  Heel erg gaaf en heel erg verdient met je mooie huisje!

  X

  Like

 6. mamamartine schreef:

  Gaaf!! Wat een toffe binnenkijker, wat een mooi huis! Xx

  Like

 7. Valery schreef:

  Wat een vrolijke woning. Ik heb ook veel geel in huis, maar ben altijd al fan geweest van deze vrolijke kleur. Leuk om te zien hoe je het met wit combineert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s