Het babykamertje van mijn neefje

IMG_0404

Vorig jaar juli waren we met het hele gezin bij elkaar, mijn zusje en schoonsbroertje waren net terug van een overheerlijk vakantie. Ze hadden een cadeautje voor ons, ik dacht een souvenir van hun vakantiebestemming, ach wat leuk. Bij het openen waren het baby-sokjes met daarop  “I love tante”! YEAH ik word tante!

IMG_0391

Het kamertje is klaar, je bent van harte welkom klein neefje van ons! De babykamer is echt een kamertje van de familie geworden. Er is een familie klusdag geweest om met z’n allen te klussen in de babykamer, met z’n allen gingen we in onze kluskleding aan de slag. Schilderen, behangen, 5 x op en neer naar de bouwmarkt geweest, s’middags met z’n allen lunchen. Mijn moeder heeft zelf al heel veel knuffeltjes gehaakt voor haar kleinzoon en er zijn leuke spulletjes die zijn gekocht door de zussen. Met heel veel liefde is dit kamertje ontstaan!

IMG_0402

IMG_0401

De schommelstoel is hier besteld en het vloerkleed hier.

De aanstaande ouders wisten meteen wat de basis moest worden van de kamer, geen felle kleuren en geen grijs. Geen felle kleuren omdat het niet bij ze past en geen grijs omdat ze die kleur al in de woonkamer hebben. De inspiratie haalde ze van Instagram en zo kwamen de kleuren zwart, wit en mintgroen in de kamer. De combinatie van deze kleuren is fanatisch!

IMG_0382

IMG_0388

IMG_0374

De kaartjes zijn hier en hier besteld en de paperbag hier. De wolkjes rammelaar is gemaakt door Diny.

Er zijn enkele leuke do-it-yourself spullen gemaakt, waardoor het kamertje heel persoonlijk is geworden! Het grijze konijntje en het witte konijntje zijn gehaakt door mijn moeder, de gehaakte spullen brengen het schattige in de kamer. De vlaggenslinger is zelf gemaakt van rietjes, het ziet er stoer uit! We hadden nog een oude blokkendoos liggen, we pimpte ze op met verf en zo hebben we de blokken een modern jasje gegeven. De pomponslinger is zelf gemaakt van wol. De kleine pompons zijn gemaakt met een vork, zo maakt je ze klein.

IMG_0379

IMG_0394

De spullen zijn met liefde uitgezocht en zorgvuldig bij elkaar gezocht om het totaal plaatje van het kamertje compleet te maken. Het kamertje moest rust en warmte uitstralen en het kleine mannetje moet zich welkom voelen in zijn eigen kamertje!  Er is ook gekozen voor grappige spulletjes zoals het Lego-hoofd, de leuke robotspaarpot en de ijslamp.

IMG_0398

IMG_0375

Klein neefje, ik denk dat jij wel heel gelukkig gaat worden op deze gave kamer!

Hou jij ook van deze kleuren combinatie?

Liefs,

Angelique

Advertenties

One thought on “Het babykamertje van mijn neefje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s