Luchtplantjes

on

IMG_2489

Kleuren zoals geel en groen vind je in onze woonkamer, maar in de slaapkamer vind je alleen natuurlijke tinten. Het leven is al zo hectisch dat ik er voor gekozen heb om de slaapkamer rustig te houden qua kleuren. De slaapkamer is een plek voor de ontspanning en om heerlijk te slapen. Door de natuurlijk tinten en planten is de slaapkamer een heerlijke rustige plek.

IMG_2478

IMG_2477

Zo hangen er bijvoorbeeld luchtplantjes aan de muur, ik hoor je al denken “luchtplantjes?”. Ja idd luchtplantjes. Ik had er ook nog nooit van gehoord. Als je geen groene vingers hebt of bij jouw overleven de planten het niet, dan zijn deze luchtplantjes echt iets voor jou. En planten in je huis hebben is tegenwoordig super hip!
IMG_2490

IMG_2493

De luchtplantjes heten Tillandsia’s , ze komen uit de bossen, woestijnen en midden en Zuid-Amerika. Deze plantjes hebben geen grond nodig, ze groeien zonder aarde. Met een plantenspuit spray je elke week wat water op deze hippe plantjes. Water en voedingstoffen worden via de schubben op de bladeren opgenomen uit de lucht.
De luchtplantjes zitten hier in super leuk ophangsysteem van kurk, dit kunnen je shoppen bij Diptyshop.

IMG_2476

Leuk ophangsysteem van kurk voor luchtplantjes. De set bestaat uit 3 ballen gemaakt van kurk die afzonderlijk opgehangen kunnen worden. De ballen zijn al voorzien van kunststof draden zodat ze direct gebruikt kunnen worden. Wij adviseren de volgende luchtplantjes bij dit product: Tillandsia Brachycaulis, Tillandsia Aeranthos & Tillandsia Bulbosa. De overige luchtplantjes zullen minder goed of niet passen door de vorm van de plant. Vraag eventueel ons advies bij aankoop.
Bron 

Het ophangsysteem van kurk is een duurzaam product, dat wil zeggen dat het geen massaproductie is. Duurzame producten zijn producten die een duidelijk bijdrage leveren aan het verbeteren van de de sociale- en milieu effecten binnen de gehele ´Life cycle`.

IMG_2485

Zijn deze ook iets luchtplantjes voor jou? Dan neem gauw een kijkje bij de Diptyshop. Ze zijn hartstikke leuk en je kunt ze overal ophalen door het makkelijke systeem dat zij aanbieden.
Ik vind ze in ieder geval super leuk, vind je ook niet?

Liefs,

Angelique

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s