Art op de babykamer

on

Processed with Snapseed.

Op het kamertje van onze kleine meid vind je art. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, haha. Ik hou van grappige items op de babykamer, dat maakt het speels. Aangezien onze meid niet stil kan liggen past het speelse zeker op haar kamertje. Altijd is ze in de weer met haar armpjes en beentjes, daarom mocht ze ook model zijn voor de foto’s: 

Processed with Snapseed.

Art en sparen tegelijkertijd is dan ook een perfecte combinatie. De Tammy is de vrolijkste big in de wereld en je kan er ook nog je spaargeld in bewaren. De Tammy is gemaakt van Papier-maché/ papierpulp.  Als je de spaarpot wilt leeghalen, dan scheur je Tammy uit elkaar voor recycling. Omdat het dus van papierpulp gemaakt is, is het 100% recyclebaar!

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Deze leuke big vind je in de shop van Puik Art.

Puik Art is een webwinkel die uitsluitend werken met de nieuwe garde van jonge designers die durven “outside the box” te denken, oftewel de nieuwe garde van het zogezegd Dutch Design. Ze dagen de jonge designers uit om met nieuwe producten te komen, volgens de standaarden van Puik Art. Om brutaal te zijn in het vinden van nieuwe designs en die daarvoor proberen grenzen te verleggen.

Processed with Snapseed.

Als je kijkt op de website van Puik Art dan vind je allemaal producten die je nog niet eerder gezien hebt. Innovatief zou ik het noemen., fris, leuk. De Tammy staat hier fantastisch en dat is vast niet het laatste product van Puik Art die ik ga bestellen. Zijn jullie na het lezen van dit blog benieuwd geworden naar de producten, kijk dan snel op de website Puik Art!

Liefs,

Angelique

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s