MIACARA

on

img_3295

Onze Labrador Ben is bijna twee jaar geleden in ons gezin gekomen. OOOOOW wat hebben wij geluk met dit hondjes. Ben hebben wij bij een broodfokker gekocht, achteraf hebben wij heel veel geluk gehad dat onze Ben een kerngezonde hond is. De broodfokker hadden wij niet gegoogeld en achteraf gezien ben ik blij dat wij dat ook niet gedaan hadden want dan hadden wij Ben nooit gehad. De broodfokker is enkele weken nadat we Ben gekocht hadden in het nieuws geweest dat zij allemaal pups uit Oost Europa. Veel ervan bleken er ziek te zijn. Maar wij boffen echt met Ben. Deze hond is nog nooit ziek geweest en hij is beresterk. En toen snapten we ineens ook waarom hij zo ondeugend was, hij verstaat natuurlijk geen Nederlands haha.

img_3303

img_3296

Ben is de komiek van ons gezin, hij is al 2 jaren oud, maar nog altijd zo blij als een pup. Hij is super ondeugend. Ik was heel bang dat na de geboorte van onze babygirl dat hij te weinig aandacht zou krijgen van ons. Niets is minder waar, Ben zorgt er wel voor dat hij genoeg aandacht krijgt. Hij wil altijd overal bij zijn en is super lief voor baby Kiki Roos. Totaal niet jaloers. Hij lijkt wel alsof ie iets rustiger is geworden.

img_3308

img_3307

Ben ligt het liefste op bank, toen wij gingen verhuizen naar dit huis wilde ik dat echt niet meer hebben, aangezien wij ook een nieuwe bank hebben. Ben heeft altijd een mand gehad, we gingen dus trainen dat hij in de zijn mand moest liggen. Na veel geduld en trainen was hij niet meer weg te slaan uit zijn mand. En dan ben ik zo trots op ‘m.

img_3304

img_3297

Na een aantal maanden heeft zijn geliefde mand plaats gemaakt voor een prachtig kussen van MiaCara. Ik was even bang dat hij dit niet ging pikken, maar niets is minder waar. Ik liet zien dat dit zijn nieuwe mand is en vanaf het moment dat hij dit prachtige kussen voelde, was hij verkocht. Het kussen is ook van veel fijnere kwaliteit dan het kussen van zijn ouwe mand. Ik zou er zelf nog wel op gaan liggen, hihi.

img_3294

Het verhaal achter MiaCara is fantastisch en heel inspirerend. De oprichters zijn Sebastian en Barbara Zweig en hun kinderen, een gezin uit Zwitserland. Om een heel mooi lang verhaal kort te maken: Als het gezin de vader niet had kunnen overtuigen om een hond te nemen, had MiaCara mogelijk niet bestaan. MiaCara ontwerpt zelf hoogwaardige artikelen voor hond en kat. Bij MiaCara staat op de eerste plek dat de artikelen functioneel moeten zijn, dat ze duurzaam moeten zijn en dat het gezond is voor het dier. Daarna zijn looks pas belangrijk.

img_3293

MiaCara heeft een fantastische website en zij verkopen schitterende kussen, waarvan dit kussen dus één is. De site is opgedeeld in Cane en Gatto, Italiaans voor hond en kat). De artikelen die zijn verkopen zijn absoluut niet low budget, maar het kussen straalt hoogwaardigheid uit en het voelt beter als menigéén matras voor de mens. Dus ik snap wel dat Ben er niet vanaf te slaan is. Zelf Chihuahua Puk gaat er nog wel eens op liggen, terwijl hij een heel fijn warm klein mandje heeft, zoals Chihuahua die het liefste hebben.

MiaCara verkoopt manden, kussens, bedden, speeltjes en nog veel meer voor je honden en/of katten. En het is het zeker waard om een kijkje te nemen op de website.

img_3292

img_3287

Ik ben net als Ben helemaal fan met deze kussen, het past prachtig in ons interieur. Het is toch fantastisch als een hondenmand/kussen in je interieur matcht.

Liefs,

Angelique

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s