COTTON BALL LIGHTS

on

 

IMG_4586

Op 9 januari kreeg ik een bericht van lieve Jolie van Cotton Ball Lights. Ze wilden ons huis gebruiken voor een fotoshoot met Cotton Ball Lights. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken, natuurlijk zei ik JA. Ik vind het een eer dat ze hun in Cotton Ball Lights ons huis wilde fotograferen. Dat is toch geweldig!

Cotton Ball Lights is een lichtslinger en is echt een eyecatcher in je interieur. De Cotton Ball Lights zijn er in meer dan 60 verschillende kleuren. Het mooie is dat het een Fair Trade product is, de Cotton Ball Lights worden met de handgemaakt in Noord Thailand.

IMG_4599

 

IMG_4620

IMG_4585

Donderdag 11 mei was de dag haha. Wat een stress had ik, het slaat echt helemaal nergens op, maar je hele huis wil je schoon en opgeruimd hebben. Maar hoe moest ik dat in hemelsnaam doen. De dag ervoor moest ik heel de dag werken, ’s avonds naar het concert van Bruno Mars en ik wilde nog kwarktaart maken voor de dames. Ja, wilt toch een goede indruk maken. Dus…. Ik pakte woensdag een halve middag vrij en ik ging thuis aan de slag. Ons huis wordt elke dag bij gehouden en toch wil extra je best doen. Nou de kwarktaart was gemaakt, huis was opgeruimd, ik was minder gestrest. Donderdag 11 mei tussen 09.45 – 10.00 uur zouden de dames komen. Ik lag laat in bed i.v.m. het concert van Bruno Mars, wat trouwens echt heel vet was. Om 7 uur ging de wekker ’s ochtends, want ik moest de het laatste puntjes op de I zetten in huis. Kiki Roos moest nog opgehaald worden bij oma, want daar was ze wezen logeren terwijl mama lekker los ging in de Ziggo Dome.

IMG_4595

IMG_4589

IMG_4600

De deurbel ging en ik keek even snel door het huis om ze zien of alles goed stond. Ik deed de deur open en daar stonden Danu en Astrid, even later kwam Jolie. Wat een gezelligheid was er in huis en wat een leuke en lieve dames. Eerst even een theetje drinken en kwarktaart eten en daarna gingen de dames als een speer aan de slag.

IMG_4584

IMG_4582

IMG_4579

 

IMG_4619

Door het hele huis maakte ze leuke hoekjes met de Cotton Ball Lights. Keuken, woonkamer, slaapkamer, babykamer en in de tuin. Echt overal in huis staan de Cotton Ball Lights super leuk en dan ook echt overal haha. Ze hebben ook zoveel verschillende kleuren, er is een kleur voor elk interieur. Ik vond het zo leuk hoe Danu de fotograaf veel oog voor detail had, elk balletje moest perfect liggen voor de foto. En Jolie zag door het hele huis leuke hoekjes die ze kon stijlen. Astrid loopt stage bij Cotton Ball Lights, nou dat is echt een leuke stage. Had ik die keuze ook maar gemaakt toen ik jong was, ken je dat? Dat je eigenlijk een andere keuze in baan/school had willen maken toen je jong was?

IMG_4601

IMG_4587

IMG_4610

IMG_4623

Ik heb zo genoten van deze ochtend. Er was zo veel gezelligheid en gelach deze ochtend. Onze labrador Ben vond het helemaal geweldig, hij vond de Danu helemaal leuk. Overal was zij was, was Ben ook haha. Kiki Roos vond al die aandacht helemaal leuk. Ja, echt een geslaagde ochtend!

IMG_4608

IMG_4617

IMG_4631

Dank je wel dames, voor de leuke shoot! Ik vond het fantastisch. Vind jij de lichtslingers van ook zo ontzettend leuk, neem dan gauw een kijkje op de super leuke webshop van Cotton Ball Lights.

Liefs,

Angelique

Deze blog is tot stand gekomen door de fotoshoot van Cotton Ball Lights.

 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Pingback: LIGHTBOX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s