Kerst poster

40200016_Unknown

Door de tijd heen werd mijn collectie kerstposters steeds groter. Dit jaar leek het me leuk om deze allemaal bij elkaar op te hangen. Als ik een idee heb, dan wil ik het zo snel mogelijk uitvoeren. Dus hup, ik naar de zolder om de posters te zoeken, eigenlijk stonden we op het punt om de deur uit te gaan. Maar ik dacht die posters heb ik zo gevonden, helaas duurde dat ietsje langer en kwamen we door mij 30 min te laat op onze afspraak maar……….. de posters lagen klaar voor de kerst.

Ik bestelde nieuwe fotolijsten. Ik heb altijd witte fotolijsten van de Ikea Ribba serie. Zo zag ik dat het verzenden van dit maar €2,99 kost. Ik kan je vertellen, ik rij voor €2,99 niet op en neer naar de Ikea. En als ik naar de winkel zou gaan dan ben ik altijd meer geld kwijt. Er blijft dan altijd van alles aan m’n handen plakken, dingen die ik niet echt nodig heb. Het verzenden is voor mij voordeliger. Zo kocht ik ook weer Tesa klevende spijkers, ik vind dit echt ideaal. Ik verander regelmatig wat in ons huis en mijn man wil niet dat de muren gatenkaas worden. Dus dit is een perfecte oplossing!

40200816_Unknown (2)

40199856_Unknown

40198832_Unknown

Designjungle

Mijn eerste kerst poster is van Designjungle de populaire Denneboom/winter poster. Deze heb ik al 3 jaar en nog steeds ben ik er groot fan van. Afmeting is A1: 59,4 X 84 cm. Wat je ook heel veel ziet, dat je lichtjes in poster maakt. Je plakt de poster op een stuk mutliplex en naast poster sla je een paar kleine spijkertjes en hang daar een lichtsnoer aan. Dit ziet er ook super tof uit!

Lisanne van de Klift

Vorig jaar heb ik een foto van Lisanne van de Klift laten afdrukken. Zij maakte met echt groen, bessentakken en bloemen een kerstboom voor op de muur. Hiervan heeft Lisanne een foto van laten afdrukken. Je kunt kiezen uit drie verschillende kerstbomen.

Vissevasse

Een paar weken terug ontving ik een kerstboom poster van Vissevasse, de kleuren komen zo mooi terug in ons interieur. De maat is 30 x 40 cm

Fijnthuiszijn.nl

De laatste poster is van Fijnthuiszijn.nl is een kerstboom poster ‘Rustic’ met vergrijsde tinten. Je kunt verschillende maten bestellen, dit is 40 x 50 cm.

40200320_Unknown

40200048_Unknown

En hier zie je onze razende reporter door het huis heen sjezen, terwijl ik foto’s probeer te maken op een donkere zondag ochtend. Nu regent het toevallig, maar ze helpt me normaal van de regen in de drup…

40199984_Unknown

Tot m’n verbazing klopt dit plaatje gewoon helemaal, 4 verschillende posters, 4 verschillende ontwerpers en toch is het een eenheid. Dit komt omdat het allemaal kerstbomen zijn en allemaal dezelfde kleuren combinatie hebben. Het rommelen in huis voor kerst is het leukste dat er is.

Liefs,

Angelique

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s