Kleur & Keramiek

ECZOE7346

Je zult eigenlijk wel denken dat ik veel in huis veranderd omdat mijn grootste passie interieur is. Maar eigenlijk valt dat wel mee. Als ik met iets blij ben, dan verander ik het niet heel snel. Zo hingen al 2,5 jaar drie wit/zwarte ABC bordjes in de keuken. Nooit over nagedacht om hier iets anders in de plaats van de hangen. Maar nu zijn toch vervangen door drie andere wandborden. Na 2,5 jaar mag dat wel, toch?

NIAEE1077

JFWOE5582

IFBRE4666

Maar dit zijn niet zo maar wandborden, het zijn wandborden ‘planeten’ van Atelier W. De wandborden zijn van keramiek gemaakt en hebben alle 3 prachtige kleuren en vormen. Alle producten van keramiek worden met handgemaakt door Wietske de eigenaresse. Ze maakt ook kaarsenhouders, plantenhangers, vaasjes, beeldjes, potten en bakjes. Wat ik vooral zo mooi vind zijn de vormen en kleuren van de prachtige producten. De mallen worden gemaakt van bestaande objecten die ze vind in kringloopwinkels. Daarom is Atelier W een perfecte match voor mij! Want ik ben namelijk fan van de kringloopwinkel. Ik vind het een prachtig idee, een item dat voor een bepaald persoon geen waarde meer hoeft, maar door een ander op briljante wijze een tweede leven krijgt

RCRBE9238

HUHUE9338

JJJXE7859

De ‘planeten heb ik opgehangen met bordenhangers, die je ook terug kunt vinden in de webshop van Atelier W. En zo veranderde een witte muur in de keuken naar een echte eye catcher! Iedereen die in huis kwam viel het op en terecht, want ze zijn schitterend.

Neem eens een kijkje op van de webshop van Atelier W en laat je verrassen door de leuke items die Wietske maakt.

Liefs,

Angelique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s