Tafelkleed en kussen voor binnen en buiten!

GHWME0327

Zoals vele van jullie weten ben ik gek op pastel kleuren, je vind ook veel roze in huis. Ik heb een tijdje geleden een muur donker groen laten verven door mijn man. Maar na een paar maaden verlangde ik toch weer naar een lichte kleur. Het past gewoon niet bij mij en ik kon er gewoon niet aan wennen, terwijl ik het bij andere mensen echt heel mooi vind. Heb jij dat ook met bepaalde kleuren?
Ook vind je hier huis veel verschillende printen, bijvoorbeeld op de kussens op de bank. Ik hou van een speels interieur, door de zachte kleuren en de prints leeft ons huis.

KHXOE7272

KLACE8368

In februari ontmoette ik Karlijn op het ShowUp event. Karlijn de is eigenaresse en oprichtster van Rozablue. Toen ik langs haar stand liep, moest ik gewoon stoppen, de zachte kleuren en de prachtige prints trokken al mijn aandacht! Karlijn vertelde hoe de prachtige stoffen werden gemaakt, zelf is ze al haar hele leven gek op stofjes. Per toeval ontmoette zij Indu Kapalhi. Karlijn zag haar ontwerpen en zachte katoenen stoffen en dit werd het begin van Rozablue. Rozablue houdt van blokprinten, dit is een ambachtelijke traditie uit India. Alle stoffen worden met een houten blok geprint en dat maakt ieder item uniek. Alles wordt op een fairtrade wijze handgemaakt door vakmensen. Ik kan zo genieten als ik mensen zo vol passie vertellen over hun werk.

TLUME5777

BBZLE6424

ATHYE6297

GWBGE4290

En nu heb ik een prachtig tafelkleed en loungekussen in huis van Rozablue. Ik was echt een blij ei toen ik doos opende. Ik overdrijf echt niet maar ik werd zo blij van de kleuren en de prints. Het tafelkleed heeft strepen in de tinten babyroze en oudblauw. Het tafelkleed heb ik nu binnen liggen maar heeft ook al buiten op de tuintafel gelegen. Het is toch een feestje om zo te mogen eten. Alle stoffen zijn behandeld voor kleur en kwaliteitsbehoud. Het loungekussen wordt van binnen naar buiten gesleept, het is een grote hit bij mijn dochtertje. Als ze tv gaat kijken dan wordt het kussen naar de tv gesleept en gaat ze erop liggen. Het kussen heeft een stevige vulling en wat super ideaal is het een rits heeft zodat ik het kan uitwassen. Je kan het kussen ook gebruiken voor de tuinbank. Het staat mooi voor binnen en voor buiten.

HFRBE7850

FHDBE2694

IAMME5310
Ik word echt hier zo vrolijk van! In de shop van Rozablue vind nog veel meer prachtige items. Omdat ik zo’n fan ben, heb ik een kortingscode voor je. Met de code lieks_home krijg je 20% korting op alle kussens en tafelkleden.

Liefs,

Angelique

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Rozablue

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s